Bestelling retourneren & ruilen

  • Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere boxen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je de laatste box hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je box te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.
  • De box is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
  • Bij kleding en schoenen in de box moet het label/kaartje nog aan de kleding zitten (indien mogelijk) en het mag niet gedragen zijn.
  • Je dient zorgvuldig om te gaan met de box dat je retour wil sturen.
  • Stuur de box met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
  • Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Wil je iets terugsturen?

  1. Neem dan eerst contact op met onze klantenservice.
  2. Vul vervolgens het volgende RMA formulier zo volledig mogelijk in.